divendres, 15 d’agost de 2008

Cosetes furgonetisme

Com que segueixo sense poder escalar per lesions d´un dit a cada mà una per sobreentrenament i l´altre després de tirar-me de cap a la mountain bike i com que em pico com si tingués 18 anys, vaig volguer fer un interior apurant frenada estil Rossi i vaig acabar per terra tipus Llorenço.
Ara em dedico al bricolatge, les feines de casa, assumptes pendents,etc..
Ja se que no és n post d´escalada i que ultimament no m´estic lluïnt, però ´´es lo que puc fer ara per ara...... allí va!!!
CALAIX
m´he fet un claix per accedir més comodament al fons del maleter a base de fustes dm i unes guies extensibles de 50 cm amb una porteta que serveix de tauleta d´emergènciaTEMA LLIT
Desde el principi dormir amb aquesta multivan sens feia incomode jaque el seient un cop estirat fa els bonys que no et deixen estar bé. Parlant amb gent finalment hem trobat la sol.lució amb un craspad ( que desde que tenim nen el fem servir força). A diferència de molta gent el craspad no és de tres peces sino que aprofito el matalaset del maleter, l´unic és que l ´he aixecat fins a l´alçada del crashpad i a la vegada em serveix per tenir un departament independent per a taules i cadires. que us sembla?