dissabte, 28 de març de 2009

Una esquiadeta al Puigmal

Per fi hem aconseguit que una de les moltes propostes interesants quan fem quintos sigui duta a terme, les propostes que fem quan ja portem una caixa de quintos, millor que no les fem mai que encara tindriem problemes. Tonteries a banda un cop portada la canalla a les seves respectives escoles/guardes enfilem cap a Puigcerdà a buscar l ´Albert i cap a l´estació d´Err -Puigmal.
A per cert el company de barra (amic) és l ´Oscar .
El panaroma es presenta bé encara hi ha força neu tot i que fa una mica massa de calor. Ens enfilem amunt, jo maleïnt-me els meus òssos ja que veig que ràpidament em deixen enrrera , de l ´Albert ja m ´ho esperava però l´Oscar em sorpren si que va bé aixó de deixar-se de fumar!!.
Ara quan m´acabi aquest cigarro jo també ho faré.
Bé no hi ha masa més a dir, anar pujant , anar suant , anar patint, l´Albert anar cantant cançons de quitxalla ( que és maca aquesta paraula!) amenitzant la festa i fins dalt, pel camí deixem un, que dilluns l´operen de fimosis ( li penjaven les pells), etc.
I finalment el moment més esperat: L´Oscar no sabia que dins la furgo hi duc una nevera , evidenment plena de cervesses, encara ara veig la seva cara d´alegria a l´oferir-li una cervessa ben fresca en acabat de l´esquiada ( no és aixó la feliciat??). La resta ja us podeu imaginar tornar cap a casa, dinar a Fornells amb la Meri iel nen............... però si duia 6 cervesses a la nevera com és que no en quedava cap a l´arribar a casa ( més promeses per la setmana que vé)divendres, 27 de març de 2009

Escalades per AndaluciaDoncs aquest Novembre vem anar a Andalusia amb la fugo el nen i tots els paracols, vem voltar força , excursions bicicletades, turisme del clàssic i quan vem poder vem fer nes pincellades déscalar. El primer intent va ser infructuós , vem anar a Los Cahorros que fa un congost bastant encaixonat i on hi ha vies per tot arreu. El lloc ésmolt bonic i suposo que quan la calor apreta s´hi ha d´estar bé; però al Novembre carda bastanta rasca només hi havia uns enscalant així qe vem fer l passei-excursió i cap a la terrassa a fer birres!
Després vàrem aprofitar el fet de tenir una cosina estudiant a Granada perque ens fes de mainadera i aiíx poder escalar més tranquilament i així va ser. Al nord de Granada hi ha la zona d´Alfacar interessant en el grau mig-baix , bona roca , bones vies l áproximació et permet anar al cotxe si tr´has deixat algu...... perfecte.
Entre mig un dia vem intenat anar a Los Vados que també té bastant bon nom, però els sectrs fàcils estant ben bé a peu de carretera més ben di a peu de la nacional que comunica Granada amb la costa i Málaga iel transit és trepidant, vaig pujar a veure els sectors bons i es veien ben paris, ara el soroll de fons és pitjor que un diumenge a Montserrat per la zona Nord.


I vem tiar cap al Torcal d´Antequera, un lloc molt ben parit d´una estètica impresionant i idílic; tot i que a nivell d´escalar les vies són rares i l´equipament i la concepció una mica antiga. Tot i així de visita obliga per l´interés paisatgistic.Aquí vem probar de portar el parque, la corda, les maletes d´escalar, la maleta del nen,la motxil.la del nen..... uFFFF quina agonia: una aprox de 5 min vem estar 20 minuts agònics .I total després no s´hi va voler estar ni 5 minuts en el puto parque!. Ara ja no el portem tenim una microtenda d´aquestes decatlons que tampoc si vol estar però al menys no pesa res. Si és que voluntat no ens falta!!I finalment un clàssic dels clàssics: El Chorro per mi potser una de les millors zones que hem vist d´Andalusia, tot i que no vem escalar a la zona del Desfiladero pel xou que sognifica anar amb el nen, tot i així hi ha forces zones a fora del congost sense dificultats i força interessants.