dilluns, 29 d’abril del 2013

Bloc amb nens Belianes/ Cervià de les Garrigues


A mida que van creixent i com sempre, amb unes dosis d' esforç extra, podem fer més cosetes. Així que varem anar a Belianes que com ja que coneixíem el terreny sabíem que era un bon lloc. Un dia perfecte de primavera ens va deixar fer uns quants passos . Ens varem escalfar al bloc del  final que té línies assequibles de 4 tot combinat amb l' agulla del costat que per els nens va ser ideal.  Les línies menys dures dels blocs centrals 5+, 6a  la Costella sobretot, ens van servir per apretar una mica més, ja adaptant  posicions més bloqueres.

Moments de concentració abans del pas
Amunt, amunt


El concepte de descans canvia en funció de l'edat

Malgrat tenir el sol en contra no hi ha qui l' aturi.

Fitxa Belianes
Accés: Excel·lent
Seguretat per nens: Bona
Espai per jugar nens: Molt bo
Qualitat blocs: Molt bona
Diversitat graus: Bona
Època: Estiu prohibit.
Cobertura mòbil: Regular.




 Després d' una estona de bicis, cuinetes i pols, un descans que ja ens va venir a ve a uns pares-blocaires poc entrenats, varem tornar a tibar a la zona del parking al fons a l'esquerra i al mateix bloc del parking. Que té línies molt maques però amb unes sortides yuyesques a on veiem que ens falta ritme, que  dirien els entesos. Un petit bloc per la zona dels camps serveix per que els peques disfrutin i tirar quatre fotos xules.


Fins i tot te temps per xiular


Fantàstica guia de bloc de Catalunya i voltants

Aprofitant la guia de bouldertopo (per cert, totalment recomanable) la mateixa tarda anem a Cervià de les Garrigues que queda ben aprop. A  la zona hi ha una àrea perfecte per poder dormir amb furgos, llàstima de les obres.
En un moment de tranquilitat aprofito per fer descoberta de la zona que malgrat que és petita té racons interessants. Per als que aneu més fort el bloc de la Final no us  decebrà: alçada i dificultat. Al costat de  l 'ermita hi ha un bloc molt estètic i de grau mig +/-. Nosaltres ens decantem per la zona de la Proa per darrera que és on hi ha els bloc fàcils, els quals els gaudim molt. Passos verticals força tècnics, amb sortides per practicar mantels a punta pala. (Noms extrets de vingabou.blogspot).

Finalment baixem al   bloc del prat  (Onada) ja que aquí a l' ombra els nens tenen fresca i hi ha poc espai. Aquest bloc en mig del prat és perfecte per acabar de rebentar braços i dits.  I els nens s'ho passen força bé jugant a cuinetes amb la terra i enmerdant'ho tot. Cal recordar que éstem ben aprop de El Cogul , però ja jo deixem per una altra sortida de primavera.!





Sweet spring

Una mica més i prou

Fitxa Cervià de les Garrigues
Accés: Bo
Seguretat per nens: Bona
Espai per jugar nens: Molt bo/ Bo (en funció del boc)
Qualitat blocs: Molt bona
Diversitat graus: Bona/Regular
Època: Estiu prohibit.
Cobertura mòbil:  0 (Cal anar direcció al poble).
Aigua: (Petit torrent i font a la zona picnic)