dimarts, 19 de maig de 2015

Kalymnos honeymoon


Ens ho havíem mira`t del dret i del revés, però la possibilitat de fer-ho ens era impossible, combinacions d'avions, mínim una setmana llarga, aparcar nens tants dies, pressupost....
Impossible, quan hi van anar el Pere,LLuís, Javi en c&a les dents ens tocaven al terra. Aprens el sentit de la paraula renunciar.

Però quant dic que per dins nostre corre sang positiva, no em refereixo al grup sanguini, sinó, a que intentem treure el valor positiu de cada situació i gràcies això ens arriba el nostre moment estelar:

La política del govern amb les parelles de fet, ens deixa a molts pares descoberts en cas de defunció d' algun dels  dos. Per això ens veiem obligats a casar-nos, cosa que mai ens havíem plantejat després de 10 anys de convivència i amor. Finalment hem fet un casament rural, la mar de maco i divertit i conseqüentment el viatge de nuvis!!. Je,je si és que quan ho escric  em parteixo el cul! però és la clau d'aquesta història. Gràcies a casar-nos hem pogut anar a Kalymnos. Tota la família se'ns ofereix per fer de cangur, les feines ens regalen 15 dies pagats, recollim algun caleró per poder comprar bitllets i els gastos d'una setmana, fantàstic....sincerament gràcies a tots!!!!!

                


Arribar a Kalymnos és complicat i cal preveure un dia, nosaltres varem volar  via Milà(Bergamo) però amb mala combinació, a l 'anada vàrem estar tot el matí a Bergamo per agafar l'avió a les 14h a la tornada vàrem fer nit. Es vola a Khos unes 3h des de Bergamo , l' illa veïna més gran i amb millor aeroport, després 10 min de bus et deixen al port  on un ferry et porta a Kalymnos en mitja hora (n`hi ha cada 2 hores aprox) De Pothia,  port Kalymnos, un taxi o el bus et porta en 15 min a Masouri, cor de les escalades a l' illa. Nosaltres  vàrem anar a Emporios, al final de l'illa, estàvem molt tranquils i a 10 min de Masouri. a Masouri és on hi ha l'ambient, botigues restaurants etc. 
  Per moure`t  has de llogar un scotter per 90€ una setmana aprox, també es pot escalar a les zones de Masouri que s' hi va a peu i llogar-lo només per anar a les altres zones.

               
L'escalada a l'illa és flipant , xorreres, desploms, canto a punta pala. Hi ha multitud de vies  i sectors, vies fàcils a tots els sectors, vies molt guapes  i vies 10 estrelles. Pensava trobar vies polides però realment no en varem veure gaires, tot i anar als sectors més clàssics. L'equipament és excel·lent, poques vegades passes por. Molta gent d' arreu d'Europa, una bona oportunitat per practicar anglès. El dia que varem fer repòs vàrem aprofitar per veure la resta de l'illa amb alguns llocs ben ídilics.