divendres, 11 d’abril de 2008

Blocant a la serra d´Albarracín


Fent la petita aproximació als sectors


Aquest novembre vem anar a fer boulder a la serra de Albarracín a Teruel. El lloc és al.lucinant: un paisatge mediterrani amb boscos de pi, i centenars de blocs d´arenisca vermella per tot arreu. Ja podeu veure a le fotos que realment no enganyo ningú.En un 6b+ rabiós que no vaig conseguir ferVal molt la pena d´anar-hi, tot i que desde el Ripollés ens hi vem estar 6 hores sense encantar-nos masa a fer paradetes.
un cop allà no et deien dormir amb la furgo a la zona dels blocs, has de baixar al poble o si més no pots llogar uns bungalows al camping per 50 euros que estan molt bé. Nosaltres vem combinar una nit d´una manera i l´altra de l´altra, ja que fotia molt de fred. Diuen que va molt bé el fred per als peus de gat i l´adherència, però sincerament prefereixo que em rellisqui un peu o que em sui la mà a aquell fred sec que flipaves.
Aquest no m´enrecordo però era molt regletós

Nosalres vem anar amb les ressenyes de l´escalar que ja estan prou bé i sino al poble hi ha un bar a la curva del pont que tenen ressenyes. Al segon dia vem concidir amb una gent de Cornudella que s´ho coneixien molt bé i ens van portar a la zona dels Techos, al.lucinant!!!.


En un 7a que no em vaig aixecar d´aqui. Només pa la foto


Hi tornarem , això sí com a mínim s´ha de tenir de 3 o millor 4 dies per disfrutar!!.Un crack fent un 7a una mica alt

dimecres, 9 d’abril de 2008

La furgo


La furgo a l ´era de casa

Aqui la tenim!!! desde fa un anyet ja tenim furgo, s´ha acabat anar amb el Vitara carregats com a magrebís creuant Europa cercant el sud. De segona mà i amb uns quants quilomètres que sino valen molts de calés! Tal com ens va dir el venedor: -No patiu que aquestes duren fins a 300.000 kms. És ben bé que t´ho has de creure perqué em lo que val et pots comprar un cotxe tipus turisme nou.
Uma bonica imtage nocturna

Però val la pena, amb un any ja li hem tret força suc, caps de setmana, vacances, un lujo ; aixó sí és una mina de gastos: que si compra´t unes cortines per dormir que si no et veu tot deu, que si una nevera pel menjar (com mola baixar d´escalar i tenir tot UN PACK DE QUINTOS ben frescos esperant-te), que si ara un carregador per les bateries dels aparells electrònics, que si ara uns vidres tintats, que si la la cale estàtica pel fred de l´hivern, etc.. ( l´any que ve a veur si fem el sostre)

Travessant un coll als Alps de Eslovenia

A més a més ara amb en Lluc portem algun trasto més i ens va de puta mare, encara hem de provar de sortir un parell de dies amb ell, aviat ho farem , la setmana que ve ja tindrà dos mesos i ho provarem!!Amb el k-team a Alós de Balaguer
Total és pitjor que un fill tonto, però no m´en arrepenteixo pas. Gaire bé es pot dir que és un hobbie més aixó del furgonetisme. A la que veus una furgo , ja vas cap allà a parlar amb el tio : que si la meva aixó i la teva alló, que com t´ho has fet per tal de tal i cual.... vaja com les marujes a la pelu si fa o no fa. Ara quan m´en creuo una nova de trinca me la miro com si fos una nena de 20 anyets fins que el coll no et dóna més o estàs a punt de fotrete-la, però com la meva no n´hi ha cap.(que fàcil és ser feliç i saber renunciar sense haver de resignar-se!!)


El bateig de neu a Croàcia