dimecres, 9 d’abril del 2008

La furgo


La furgo a l ´era de casa

Aqui la tenim!!! desde fa un anyet ja tenim furgo, s´ha acabat anar amb el Vitara carregats com a magrebís creuant Europa cercant el sud. De segona mà i amb uns quants quilomètres que sino valen molts de calés! Tal com ens va dir el venedor: -No patiu que aquestes duren fins a 300.000 kms. És ben bé que t´ho has de creure perqué em lo que val et pots comprar un cotxe tipus turisme nou.




Uma bonica imtage nocturna

Però val la pena, amb un any ja li hem tret força suc, caps de setmana, vacances, un lujo ; aixó sí és una mina de gastos: que si compra´t unes cortines per dormir que si no et veu tot deu, que si una nevera pel menjar (com mola baixar d´escalar i tenir tot UN PACK DE QUINTOS ben frescos esperant-te), que si ara un carregador per les bateries dels aparells electrònics, que si ara uns vidres tintats, que si la la cale estàtica pel fred de l´hivern, etc.. ( l´any que ve a veur si fem el sostre)

Travessant un coll als Alps de Eslovenia

A més a més ara amb en Lluc portem algun trasto més i ens va de puta mare, encara hem de provar de sortir un parell de dies amb ell, aviat ho farem , la setmana que ve ja tindrà dos mesos i ho provarem!!



Amb el k-team a Alós de Balaguer




Total és pitjor que un fill tonto, però no m´en arrepenteixo pas. Gaire bé es pot dir que és un hobbie més aixó del furgonetisme. A la que veus una furgo , ja vas cap allà a parlar amb el tio : que si la meva aixó i la teva alló, que com t´ho has fet per tal de tal i cual.... vaja com les marujes a la pelu si fa o no fa. Ara quan m´en creuo una nova de trinca me la miro com si fos una nena de 20 anyets fins que el coll no et dóna més o estàs a punt de fotrete-la, però com la meva no n´hi ha cap.(que fàcil és ser feliç i saber renunciar sense haver de resignar-se!!)


El bateig de neu a Croàcia