dissabte, 5 d’abril del 2008

Vem sortir de la comarca per anar a la Comarca

Tot i ser un dels primers dies de primavera ens vem fotre de calor com si fos estiu. Gràcies al Ferran per la informació que vem treure del seu blog, no ens va costar gaire de trobar tot i que tens la sensació de que en qualsevol moment et sortirà el pagès i et cardarà algun crit, però no vam tenir cap problema.

Aqui probant La vida es boulder 6b+


Per problemes els dels boulders que ja et donen feina, vem estar al del final del sector damunt del camí ,el bloc Tàntric, és un que per una cara té un slap amb un bloc que té un mantel que se´m va negar tot i les ganes que hi posava (Hiperlaxitud 6b+), després vem probar/fer per la cara que desploma Krishna direct 6b i La vida es boluder6b+ ( el de la foto) molt macos.

Després de voltar vem fer una descoberta de la zona en la que vem trobar gairebé tots els blocs de la ressenya i dos o tres més que s´estant obrint. I encara en vaig trobar dos d´embardissats que també es podrien obrir.La veritat és que tot i que a primer cop d´ull no sembla massa bona zona, a la que t´hi vas endinsant hi ha sorpreses per tot arreu.Molt recomenable, hi tornarem!

Mare i fill tibant a Mentalmente imperfecto 5+

Finalment vem acabar al bloc del camí, dedicant-nos a saltar com uns mandingues en aquest bloc tant distret. Aquí podeu veure tota la family tibant cadescú a la seva olla i amb les seves línies particulars. El dia que en Lluc pugui escalar, sempre li podrem dir que els fa al flash, ja que desde que té 1 mes ja ens els ha vist fer, je, je!.

Amb aquesta última foto acabo que demà he d´anar a currar: fixeu-vos que la foto esta presa just al moment del vol!!! ni peus ni mà!!
Llençant a La comarca 6b+