dilluns, 20 de juliol del 2009

III Cursa Olla de Núria


Arribada destrossat i Miquel oferint-me cervesa

Amb aquest post encetaré un nou tema que serà el córrer per muntanya , Ara que fa 3 mesos que m´he deixat de fumar després de 20 i pico anys fumant em trobo superagust i el correr ´m´estar enganxant d´alló més heavy. També amb el nen m´es molt més àcil sortir a córrer una hora que no pas anar a escalar 3-4 hores mínim ( tot i aixó no deixarem d´esclar). Així que a correr i a disfrutar!!!!!


El traçat un clàssic excepte la pujada al Puigmal per l´Ortigar


Imatge extreta de correrxmuntanya.blogspot.com gràcies!!!
Hi ha una foto gairebé de cadescú, genial!!

Aquesta cursa ja la vaig intentar l ´any passat però es va suspendre al fer un temps més propi de l´hivern que no pas de finals d´estiu. Aquest any un 19 de Juliol amb un dia espectacular , garebé sense gota de vent!!! 422 inscrits Gran Premi intenacional de les nacions, etc un exit: hi havia tots els bons: Roc, Mejía, Jornet, , etc... Un luxe.


Perfil: 1938 acumulats positiu

Per la meva part m´ha faltat aguantar el ritme, tot i conéixer l´itinerari, he sortit massa fort; en part empés per la massa de cracks, i a partir de noufonts el meu ritme ha caigut en picat, inclós patint rampes espontànees que m´obligaven gairebé a parar. L´any que ve intentarem millorar aquesta resistència!!!. Pnsava trigar al voltant de ,les 4 hores i al fnal n´he fet 4,10. Ptse! S´ha de millorar.
En Kilian Jornet guanya la cursa amb 2,1o aprox. Si en lloc de parar a meta hagués fet una altra
volta al´olla m´hagués atrapat!!!!


La primera arribada ameta d´en Lluc