dissabte, 28 de març del 2009

Una esquiadeta al Puigmal

Per fi hem aconseguit que una de les moltes propostes interesants quan fem quintos sigui duta a terme, les propostes que fem quan ja portem una caixa de quintos, millor que no les fem mai que encara tindriem problemes. Tonteries a banda un cop portada la canalla a les seves respectives escoles/guardes enfilem cap a Puigcerdà a buscar l ´Albert i cap a l´estació d´Err -Puigmal.
A per cert el company de barra (amic) és l ´Oscar .
El panaroma es presenta bé encara hi ha força neu tot i que fa una mica massa de calor. Ens enfilem amunt, jo maleïnt-me els meus òssos ja que veig que ràpidament em deixen enrrera , de l ´Albert ja m ´ho esperava però l´Oscar em sorpren si que va bé aixó de deixar-se de fumar!!.
Ara quan m´acabi aquest cigarro jo també ho faré.
Bé no hi ha masa més a dir, anar pujant , anar suant , anar patint, l´Albert anar cantant cançons de quitxalla ( que és maca aquesta paraula!) amenitzant la festa i fins dalt, pel camí deixem un, que dilluns l´operen de fimosis ( li penjaven les pells), etc.
I finalment el moment més esperat: L´Oscar no sabia que dins la furgo hi duc una nevera , evidenment plena de cervesses, encara ara veig la seva cara d´alegria a l´oferir-li una cervessa ben fresca en acabat de l´esquiada ( no és aixó la feliciat??). La resta ja us podeu imaginar tornar cap a casa, dinar a Fornells amb la Meri iel nen............... però si duia 6 cervesses a la nevera com és que no en quedava cap a l´arribar a casa ( més promeses per la setmana que vé)



2 comentaris:

Meri ha dit...

jejeje, a l'oscar li agradarà...i a veure si és cert que és l'ultim cigarro que et fumes, ja seria hora!!!

Meri ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.