dilluns, 4 de juny de 2007

ESCALADES A TAILANDIA

Encara que gairebé fa un any que hi vem anar estrenaré el blog amb aquest viatge fascinant que vem fer amb la Meri la tardor del 2006 . La majoria de gent va escalar a la zona de KRABI, realment és la zona més interessant, però n´hi ha d´altres. Nosaltres varem combinar l´escalar a Krabi amb una volta pel país visitant el Nord (Chiang Mai) on vem escalar a una zona força interessant Crazy Horse Butress i també vem veure el Nordest ( Nang Khai); però sens dubte el millor és la peninsula de Krabi , platges paradisíaques i escalades per xorreres espectaculars, Aixó sí no oblidem que estem al sudest d´Asia i que la xafugor és impresionant i escalar a l´ombra no és una opció , és una obligació. La millor época és a final de la tardor i l´hivern cal tenir en comte que per les vacances de Nadal has de demanar tanda per escalar. Nosaltres i vem anar tot just acabat el monzó finals octubre principis de novembre i havia gent però suportable, aixó sí ens feia un ruixadet gairebé cada dia.


EL NORDEST

La població més important d´aquesta zona és Chiang Mai i aquí vem fer excursions interessants per poblats rurals on predomina el cultiu d´arrós , però està tot molt enfocat al turisme i té poc d´autentic. així que vem fer de guiris i vem anar amb elefants, vem fer un trekking, i vem anar amb bamboo rafting . I com que vem comprobar que els desplaçaments ens sortien molt cars perqué et cobre 4-5 vegades el preu d´un tailandès per ser turista , vem llogar una motos que ens van sortir tiradas de preu.
Doncs aquí sota ens podeu veure amb la màquina de 100cc que amb els meus 83kg , els pocs de la Meri i el material d´escalada. i arribava a agafar 80km/h , ara no et dic res lo difícil que es fa conduir per l´esquerra, je,je. La zona està a uns 20 km de Chiang Mai i arribavem amb uns 40min. A la zona no hi ha cap servei cal comprar-ho a l´últim poble uq queda bastant enrrera.

Es important a gafar més aigua de la que ens sembla per que es sua molt,molt i molt. gaire bé és millor escalar amb banyador que amb els típics pirates acabaven empapats. Es probable trobar molts mosquits que emparanoien un mica amb lo de la malària i aquestes coses , nosatres portavem espirals antimosquitstipus decatlon i sino cremava fulleraca que com és tot molt humit cardava unes fumeres que ni els indis quan va apareixer el Carter!!.

L´escalada és un calari gris molt adherent en la zona de plaques vies de v-a 6b de forats regletes, etc i en la zona de desploms és vermellós amb xorreres , sostres,menys adherent i molt més atlètic. Tota la zona dels arcs és molt espectacular amb orientacions variades per anar fent segons passa el dia. Per dins del cor dels

arcs en les seves entranyes i amb una arribada a la reunió espectacular hi ha un 6b al.lucinant, per darrera vaig fer un parell de 6c´s amb canto i bastant agraïts i per la part principal un 7a i 7a+ bastant a bloc molt rabiosos.
La Meri disfrutant de les xorreres . En David a a dalt xorreres penjant del sostre
La Meri en un 6a en David en un 6c

Cap comentari: