divendres, 21 de març de 2008

Blocs de CoronesAquests blocs ja fa temps que més d´un del Ripollés s´els ha mirat; però per lo que hi ha , nº de blocs, feina fer, accés, alçades, etc total que tothom ha passat. De fet jo tampoc m´escapava d´aquest procés homínid en el que primer al.lucines molt amb la troballa dessprés en tens dubtes i finalment cau en l´oblit per la seva poca viabilitat.


Però vés per on que degut a que ara que tinc un nadó d´un mes, en Lluc, em dedico molt més al bloc que abans, per les facilitats que em dóna com pare-escalador, dons ha recobrat un valor que tenia perdut i ja he fet el més díficil de tot: començar!!! a part de que no conec cap zona de blocs en calacari pur i dur i penso que li dóna un valor afegit
Malgrat a que tens uns 10min de 4x4 i de que cada bloc s´ha de desbardissar com un cabró ha valgut la pena, ja tinc llest el primer bloc: El bloc dels Nardi en honor a la dona i al cunyat i han sortit uns passos més interessants del que em semblava, més d´un no em surten però ja sortiran o sinó si algú els fa ja m´ho dirà. Espero que aixó em motivi per netejar- ne algun altre, el gros és de tsunami autèntic i desprès quedarien 3 ó 4 de petits.


ACCÉSDe la carretera de Ripoll a Ribes un cop es passa Campdevanol quan s´arriba a la colònia Pernau tombar a la dreta jus al bar Punt Zero agafar la pista que duu a la cantera ( parking zona escalada) i continuar per la dreta , arribem a unes runes i la pista s´enfila fent marrades fins que s´acaba, tot jus aqui veurem els blocs, una mica abans del parking i per damunt la pista. No és imprescindible però un 4x4 no va malament. hi ha uns 10 min desde el bar.
BLOC DELS NARDI
Cara Oest1. 6a un paset regletós i ja està
2. 4b per escalfar
3. 5c laterals regles
4. 5c mateixa entrada però llençament a dreta i mantel
es podria entrar sit del forat de la dreta, trav esq, i empalmar amb
l´entrada pero és estratosfèric!!
5. ? no em surt!
6. 5c una mica més a la dreta.


Cara Sud
7. ? Esperó-desplom maplarit
8. ? Desplom puta
9. 5c mantel
10. 5b més mantel
11. 5c Inici travessa cara Est

Cara Est


11. 5c Travessa pel filo

12 ? Passillo putaCap comentari: