dimarts, 11 de desembre del 2012

Tornant a blocar!


Retornem a la roca , a veure si en mica en mica podem fer-ho més sovint. En aquest  etapa final d' any, sembla que cada cop serà més fàcil anar sortint a tocar roca, fent boulder o escalant.  Aprofitem per descobrir  nous llocs que no coneixiem com Montroig del Camp i Can Boquet.



















Per cert, les ressenyes les vaig treure en el seu dia del blog d' en Ferran a rotpunkt&holds. Les de Montroig les he extraviat i al intentar tornar a fer-ho, com que es  baixaven a través de Megaupload, ara és impossible, no sé si algu coneix sol·lució.








A Montroig no ens vem moure del primer bloc a ma dreta que està en un lloc ben xulo i que per anar amb nens està força bé ja que té una llosa immensa al costat perqué si poguin estar i jugar; si ha plogut fa poc es fa un bassal a la pedra que fa les seves delícies.

A Cambrils varem anar al sector clàssic, un altre bloc 10 per anar amb criatures i multitud de línies fàcils per a pares desentrenats,




Mica en mica anirem recuperant!, el millor és la cara de satisfacció que ens queda tots dos de veure que tornem a tocar roca i a sobre en família.