divendres, 15 d’agost del 2008

Cosetes furgonetisme

Com que segueixo sense poder escalar per lesions d´un dit a cada mà una per sobreentrenament i l´altre després de tirar-me de cap a la mountain bike i com que em pico com si tingués 18 anys, vaig volguer fer un interior apurant frenada estil Rossi i vaig acabar per terra tipus Llorenço.
Ara em dedico al bricolatge, les feines de casa, assumptes pendents,etc..
Ja se que no és n post d´escalada i que ultimament no m´estic lluïnt, però ´´es lo que puc fer ara per ara...... allí va!!!
CALAIX
m´he fet un claix per accedir més comodament al fons del maleter a base de fustes dm i unes guies extensibles de 50 cm amb una porteta que serveix de tauleta d´emergència







TEMA LLIT
Desde el principi dormir amb aquesta multivan sens feia incomode jaque el seient un cop estirat fa els bonys que no et deixen estar bé. Parlant amb gent finalment hem trobat la sol.lució amb un craspad ( que desde que tenim nen el fem servir força). A diferència de molta gent el craspad no és de tres peces sino que aprofito el matalaset del maleter, l´unic és que l ´he aixecat fins a l´alçada del crashpad i a la vegada em serveix per tenir un departament independent per a taules i cadires. que us sembla?

6 comentaris:

Mingo ha dit...

Esta molt bé. LO del calaix quin materials has utilitzat?.
A recuperar-se aviat

deivid´s ha dit...

Ei mingo! Ho he fet amb DM de 19 pesa una mica i t´has de currar la forma tenint en conte les barres del seient i les diferents alçades.M´han dit que és millor el contraxapat marí pq els cargols aguanten més la vibració de circular però l´he cosit d´escaires i cargols i és més barat el Dm. Les guies correderes de ferreteria de 50cm planes collades directament al terra i al calaix; i la porteta amb frontissa de piano.

Gatsaule ha dit...

Noi, no sé si m'agrada més com has arreglat la furgo, o l'alegria de l'hereu....

deivid´s ha dit...

Es que em cau la baba i qualsevol excusa és bona per enxufar un del nen!

TRanki ha dit...

Ei David que la final t'he pescat.

Felicitats retardades per nano i ens veiem por ai eh?

Tiu crecq ue si muntessim un CLUB DE PARES FANATICS fariem una bona feina...noslatres ens passem les sortides anant al rebufo de la colla de frikis solters cada finde !!!!

Dew bowwww!

Oriol Pascual

deivid´s ha dit...

Home Oriol! m´alegro de saber d tú ,tant en tant llegeixo les teves diarrees mentals , deu n´hi do!
D´escalar no ho hem deixat però entre curros , nen, lessions....és dur però amb ganes o acabem fent tot!!